Termeni si conditii

Mai jos se pot regasi termenii si conditiile in care se poate folosi site-ul lansete.ro.

Prin accesarea site-ului nostru sunteti obligati sa respectati termenii acordului de mai jos pe care le-ati agreeat accesand acest site.

In cazul in care nu sunteti de acord si nu acceptati aceste reguli va rugam sa parasiti lansete.ro si sa nu mai accesati acest site.

Continutul site-ului nostru poate fi folosit doar pentru uz personal. Acesta nu poate fi modificat, reprodus sau instrainat indiferent de scopul acestei exploatari, fara existenta unui acord scris din partea administratorului sau a editorilor nostri.

Lansete.ro nu poate fi tras la raspundere in nicio imprejurare pentru nicio dauna, indiferent de modul in care a fost produsa aceasta ca urmare a utilizarii informatiilor postate pe site.

Lansete.ro nu garanteaza asupra corectitudinii  informatiilor oferite si nu garanteaza ca  programele folosite pentru afisarea continutului nu contin virusi sau alte secvente de cod distructive.

Administratorii si editorii site-ului nu pot fi trasi la raspundere pentru nicio intarziere sau eroare provenita din continutul informatiilor difuzate pe site-ul nostru.

Lansete.ro poate schimba continutul site-ului si termenii prezentului acord fara nicio notificare prealabila.

Accesul in site inseamna ca v-ati dat acordul asupra termenilor noi ai prezentului acord.