Confidentialitate

Urmatoarele randuri reprezinta politicile de confidentialitate ce guverneaza activitatea site-ului lansete.ro si va garanteaza ca echipa noastra depune toate eforturile pentru ca vizita dumneavoastra sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta.

Pentru orice nelamurire sau sugestie asupra acestei politici de confidentialitate te asteptam sa ne contactezi prin intermediul formularului din sectiunea Contact.

Pentru a oferi servicii personalizate clientilor si in scopul imbunatatorii serviciilor noastre, site-ul nostru utilizeaza fisiere de tip cookie. Acestea colecteaza anumite informatii despre comportamentul consumatorilor, sistemul de operare si tipul de browser folosit si sunt instalate in urma unei cereri a unui server web.

Acestea servesc la identificarea cu promptitudine in cazul unei vizite ulterioare pentru a va putea furniza informatiile si serviciile dorite cat mai rapid.

Folosirea acestui tip de fisiere a devenit un standard actual pentru majoritatea site-urilor vizitate ; cookie-urile nu au posibilitatea de a colecta informatiile personale sau orice alt tip de date din calculatoarele in care au fost instalate.

Utilizatorul isi poate rezerva dreptul de a refuza utilizarea acestor fisiere prin modificarea setarilor browserului folosit sau prin resetarea acestuia.

Lansete.ro nu va colecta in nici o imprejurare informatii de contact sau date personale ce ar putea duce la identificarea fizica a utilizatorului.

Prin accesarea lansete.ro va exprimati acordul asupra politicii noastre de confidentialitate.